Friday, May 11, 2007

Au revoir Auckland, Hello Mt. Cook

Så er parkkerne tasket og vi gør os klar til sidste nat her i Auckland downtown. Imorgen overnatter vi ude hos Kenneth og Lotte og Søndag morgen kører de os så i lufthavnen, vinker og krydser fingre for vi får en fantastisk tur til sydøen.
Den 28. Maj sætter vi så kurs efter solen og lander forhåbentligt til endu en super summer i Koffenhaffen den 29. Maj.
Caroline har afsluttet sit arbejde med UG+ og slange og efterladt en masse Indiske, iranske, kinesiske, pakistanske sri lankanske, burmesiske og engelske damer med tåre i øjnene og en genfunden glæde over at bo i et rent land og blive inspireret af den lysende nordbos engagement, intinuitet og proffessionalismus!
Bravo Caro.

Mere om alt dette når vi kommer hjem.

Med mindre jeg kan komme på nettet på sydøen bliver dette nok den sidste postering fra NZ, men jeg håber på at kunne afslutte dette fantastiske kapitel af vores liv med både billeder og lidt mere detaljeret tekst når vi er kommet hjem og rykket ind på Slotsvej.
Det kan også være jeg bare ringer til dig Sanne og til dig Rikke og så kan vi se lysbilleder sammen mens jeg fortæller det hele en gang til!
Tak for opbakningen!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurra, for vildt jeg skal se en HVAL og endu bedre en ALBATROS, Yehaaaaaaaaaaa

1 Comments:

Blogger tvilling said...

Hej Caroline og Mads, og unger...

En lille hilsen på falderebet. Tak for at I har givet os et glimt af Jeres dejlige oplevelser. Skønne billeder og tekst. Vi glæder os til at se Jer hjemme igen. Håber ikke det bliver for stor en omvæltning... -men vi må jo prøve at skabe eventyr i hverdagen også.

kh.
Ayumi og Jan

4:16 AM  

Post a Comment

<< Home