Monday, February 19, 2007

DJazz Fest, del eksamen samt mud therapy

Vi har været til Jazz festival i Mission Bay. Et alletiders musik arrangement som vores naboer i "Staden" havde inviteret os med til.
Her er et billed hvor vi alle sammen sidder og kigger lidt.


Senere kom den lokale Jan Tvilling forbi med sin kone og børn.
Han hedder Pete lissom vores nabo. Han har inviteret mig over og hilse på hos det postproduktions selskab han arbejder for. Lidt efter kom Linda Hansen, fra Banholm. Nu Linda Williams fra Auckland.
Hun er gift med Ian, som har arbejdet for
Anders Hummer i 4 år, Hun bad os inderligt hilse Niels og Vivian, Gregers og Philip hjemme i Banholm.
It is a small world!
Don't we know it!!

Nå men efter en dejlig aften med div. elændige musik korps, Samba fjolser og teenagere med katon vin og filipenser. På billed kan bagved det lille festival barn, se en tambour major som har klædt sig ud som dykker, resten af brass bandet er klædt ud som kammuslinger. Måske i håb om at det ville tage opmærksomheden fra hans og hans orkesters manglende talent

Skulle vi hjem.
Endnu en opgave i Carolines transformations program. " Learn To Love The Shit You Lay In" (LTLTSYLI)
En traffic jam! Massiv! Ingen kørte nogen steder. Hvordan ville Tante Grøn klare den?
Hun gjorde det! "Vi sover i vores tøj i vores bil fra 68 lige her parcelhus kvarteret" råbte hun og lagde sig til at snorke så alle lys tændtes og bil alarmerne gik igang.

Ellen har fået mudder fobi. Men det er der også råd for Alfred og jeg har udviklet en teknik som hedder "Learn To Love The Mangrove Swamp Mudd You Sit In" (LTLTMSMYSI). Det er kun ved ebbe vi kan arbejde på hende, men så får vi tilgengæld ro til at spise vores madpakker og hun ser jo ud til at hygge sig meget godt.

Hej med jer. Jeg sidder lige her i mangrove sumpen og venter på tide vandet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home